woensdag 14 september 2011

Even een klein bericht

Even een klein bericht,

Mijn informatie die ik ook met jullie deel krijg ik uit verschillende bronnen,
Dit kunnen naast aardse bronnen ook hemelse bronnen zijn.

Vanuit een aardse bron kreeg ik vandaag een mail dat de spanning in de atmosfeer ongekend hoog was, 80-85 % zo hoog was nog niet eerder gemeten. Op dat moment waren er diverse onweersbuien boven Nederland.
Het is een speciaal apparaatje wat het spanningsveld meet en wat je ook aanvoelt dat je hoofdpijn krijgt of dat de spanningen in de gemoederen ook hoog oplopen.

We konden dat ook merken en het waren zware buien.
Ook de bui bij Pukkelpop, men was verbaast dat de bui was afgebogen naar rechts maar daar hoef je niet zo vreemd van te kijken, ook in Amerika kwam tijdens een bui een podium naar beneden en nu bij onze zuiderburen ook.
Hoe kan dat?
Heel eenvoudig, alles is energie, de buien het spanningsveld en alles wat met de energie te maken heeft verbind zich, het kan als een magnetisch veld elkaar afstoten en elkaar verbinden.
Het laatste is gebeurt, op een festival of andere gebeurtenis waar veel mensen aanwezig zijn zal er een spanningsveld ontstaan waardoor als zich zo’n storm ontwikkeld het gevaar dreigt dat het aantrekt en met geluk van de mensen wegtrekt.
Het is net als met jouw eigen energie, als jij in een bepaalde stroom van je leven zit merk je dat je mensen en gebeurtenissen op je pad krijgt die je helpen op je weg naar je bestemming.
Ook dat is energie die zich afstemt en nu had je hele aardse energie die zich ging verbinden met de geweldige energie die zo’n grote mensenmenigte met zich mee brengt.

Iedere menselijke vergadering in vreugde of verdriet draagt en energie uit en de aarde reageert hierop, door het verdriet in Noorwegen kan het zijn dat het eiland snel in haar herfstkleuren komt, al is het dit jaar extreem vroeg overal in ons stukje van de aarde.
Ook de saamhorigheid en de rustige en serene gedenking mag een voorbeeld zijn voor meer verhitte menselijke reacties.
Als je ziet hoe men in Spanje, Griekenland en in de Noord Afrikaanse landen omgaat met energetische emoties dan zie je heel goed hoe de verschillende volkeren anders omgaan met de emoties en de energie.

Vaak vertellen wij mensen die met het publiek praten en schrijven dat we metelkaar heling aan moeder aarde geven, grote meditatie sessies ieder vanuit zijn eigen stukje van de aarde maar samen op een bepaald tijdstip.
Kun je voorstellen wat dit betekent?

Gezamenlijk soms met tientallen soms alleen soms met 5 mensen en soms met heel veel 500 tot en paar duizend.
Maar iedere sessie brengt een energiegolf tot stand en verandert iets in de heersende energie.
En als we dus met ons allen lichte Goddelijke, helende liefdevolle energie sturen naar Moeder aarde, naar onze atmosfeer naar de mensen de dieren en als wat leeft en belangrijk is op aarde dan zal de energie golf die we sturen een positieve werking hebben op de transformatie waarin we nu zitten.

Het is NU zo belangrijk dat we deze helende lichte energie sturen en elkaar verbinden omdat we nu in de tijd komen van de gebeurtenissen waarover je zoveel gehoord en gelezen hebt.

De Maya Elders en de Hopi Elders hebben ons in de afgelopen jaren gewaarschuwd, “ben jij klaar voor wat komen gaat?”
Nu waarschuwen ze weer en heb ik bericht uit Amerika gekregen, beide elders vertellen nu “sta klaar want NU gaat het gebeuren, nu is de tijd dat je er klaar voor moet zijn”

We zijn nu in de 5de nacht aangekomen en we gaan in razend tempo op naar 28 oktober 2011 Dat is de tijd dat de oude kalender eindigt en de dag dat de nieuwe begint.
De wereld vergaat niet, ze verandert, ze gaat mee met de nieuwe energie.

Verwacht onverwachte gebeurtenissen en wees je bedacht op wat je voelt, wat jouw beschermengel je vertelt.
De energie van de aarde verandert door alles wat we doen en meemaken, en alles verandert mee, want wij zijn slechts een spil in het grote wiel van de universums om ons heen en ons wiel gaat in een ander as draaien en maakt een bijzondere transformatie mee.
Door de komt van een aantal hemellichamen die een hele lange omwenteltijd kennen en slechts enkele keer in duizenden jaren in ons melkwegstelsel komen.
Door alle veranderende energie komt er een versnelling van de gebeurtenissen anders zou er teveel verstoord worden.
Door de vele lichtwerkers op aarde zijn er al vele zware gebeurtenissen voorkomen, gelukkig.
En nu is het onze taak als mensen op aarde om een enorme lichtzuil te maken en ons een stevig fundament te maken een bescherming een soort schild zou je het kunnen noemen.
Dit om als een buffer te dienen voor de energiegolf die de kometen en de planeet x of Niburu met zich meebrengt te verzachten en we kunnen dat.

Hierdoor kunnen we voorkomen dat de veranderingen een te grote vernietigende kracht hebben en bid met ons allen om bescherming van de engelen en hemelbewoners.
Ze zijn bij ons maar vergeet niet we hebben eigen vrije keuze en we dienen toestemming te geven om ons te helpen, dus vraag aan je gids, je engelen je overleden dierbare HelpOns hierop aarde en verzacht het leed en laat de transformatie soepel verlopen.

Dit is een klein gebed met grote gevolgen die jou een prachtige en zeer belangrijke lichtwerker maken, je hoeft er geen gradaties van inwijding voor te hebben alleen een gedachte die vraagt om hulp genade mededogen en liefde voor ons en onze planeet.

Je kunt je voorbereiden maar we weten niet waar de golven van transformatie het heftigste zullen worden gevoeld.
Je ziet het vandaag in Amerika, een aardbeving aan de oostkust, zeer zeldzaam en dit soort nieuws zal ons meer en meer bereiken.
Op vreemde plaatsen natuur die van zich laat spreken.

De luchten boven Nederland is het beste om waar te nemen, heb jij dit weer eerder ooit eens meegemaakt?
Je merkt dat de seizoenen veranderen, het klimaat verandert en we moeten wennen aan dit vreemde weer.
Tornado’s en wanneer kunnen we de eerste aardbeving verwachten?
Het zou me niet verbazen dat we hier in Nederland ook een aardbeving kunnen krijgen zoals je ook de groei van de tornado’s kunt verwachten.

Als je logisch nadenk dan kun je zien wat de wetenschappers hebben verteld, de aarde is een stuk “opgeschoven” de noordpool is zeker 2000 kilometer van plek verandert en schuift nog verder.
Met de tsunami’s en de aardbevingen in Chili en in Japan, is de aarde rechter op de aardas gaan staan en dat gaat niet zonder gevolgen voor het klimaat.
Ook de menselijke oorzaken zoals de Deep Horizon die de warme golfstroom heeft verandert en de gevolgen van het gebruik van het Haarp systeem beginnen we nu te kennen en te herkennen.
Samen met de Chemtrails wordt ons weer zeer veelvuldig beïnvloed.

Laat de herdenkingen waarbij we samen een serene en zeer diep in het hart rakende emotie wakker maken elke dag even in ons oproepen.
Net als de herdenking in Japan, waarbij de namen van de doden op houten plankjes word geschreven en daarna verbrand, ik zag mooie kaarsen en kleinde scheepjes met plakjes en vuurschalen die de namen door het vuur heen weer naar de hemel brachten nadat ze een bezoek aan de overlevenden en de achtergebleven verdrietige mensen hadden gebracht.
Liefdevol, werden ze herdacht.
Laten wij als dat vuur zijn, herdenken wat voorbij is maar waarvan de ziel in ons levensvuur blijft branden.
Laat dit vuur zacht en liefdevol branden zodat ons pad verlicht mag worden we samen op weg mogen gaan naar een nieuw tijdperk, een nieuw begin en samen mogen vieren dat we als mensen op aarde dankbaar en blij met de seizoenen van het bestaan meegaan.

Ik heb hier een aantal linken die heel interessant zijn om even naar te kijken.
Ook een oproep tot energetische heling en natuurlijk kun je iedere dag je liefde en licht sturen naar de plek die jouw hart raakt.
Er is altijd een Herder boven in de grote hemelen die een luisterend oor heeft en nooit slaapt.
Vraag en het wordt gegeven, rust, liefde, genezing en gemoedsrust alles mag je vragen.

Kom je mee en help je de wereld een beetje te  beter maken?


www.awakeningasone.com 



Liefdevolle groet

Lumeria






Geen opmerkingen:

Een reactie posten