woensdag 14 september 2011

Equilibrium


Equilibrium

Evenwicht of disbalans


Wel eens deze film bekeken?
Was laatst op de televisie, het geeft een mooi vooruitzicht van onze toekomst als we zo doorgaan.

Dat er iets moet gebeuren is duidelijk, op alle fronten zien we de maatschappij ineenstorten, overal ter wereld.
Niet alleen in de Arabische staten maar ook in de Europese, Amerikaanse en de India.
De rellen in Londen en de opstanden waar we niet van horen, Spanje Portugal en Italië.

Ik kijk vol verbazing naar de ontwikkelingen tussen Merkel en Sarkozy, en hoe daar weer door Nederland als eerste positief op gereageerd word.
Waarom moeten wij vooraan staan, gelijk gehoor geven aan de NAVO als die iets vraagt en als eerste gelijk positief reageren als de WHO om geld vraagt.

We kunnen de Grieken blijven sponsoren tot we een ons wegen maar waar blijft de zorg voor onze eigen bevolking.
Ja, ik ben ervoor dat er een gelijke verdeling is tussen arm en rijk maar je mag ook rekening houden met culturen en als de Grieken eerst even hun belastingen gaan betalen net als wij dan lost er al veel op.
Onze consequenties zijn dat er niet voldoende zorg en onderwijs gegeven kan worden,
Hoe lang duurt het voordat de druppel over de emmer valt?

De PGB’s  en het onderwijs wordt behoorlijk gekort en we gaan wel naar Afghanistan waar we mensen opleiden maar tja is dat wel wat ze willen, en hoeveel geld kost dat weer?

De gezondheidzorg kan op punten goedkoper dat is waar, mijn man moest laatst naar de neuroloog, kwam even op de bank te zitten de neuroloog keek hem in de neus en er moest voor de Apneu maar een slaaponderzoek gepland worden, rekening voor het kleine neus onderzoek €500.-
Was ook nog allemaal verkeerd want hij had naar een longarts moeten gaan….dus nu naar een ander ziekenhuis nieuwe onderzoeken.

De PGB’s waarom gelijk zulke grote veranderingen?
Ze hebben geen idee hoeveel dit de economie van Nederland schade doet maar nog erger hoeveel schade ze aan de zorgvragers brengt en met name onder de kinderen die begeleiding krijgen hoeveel onrust dit ouders brengt.
Welke thuiszorg komt exact 7.00 wekt op speciale manier en verzorgd geduldig en in het tempo van een autistisch kind.
Geen enkele, ik mag het zeggen heb in de thuiszorg gewerkt en heb een autistisch kind.
Ze komen niet om 15.30 wanneer hij thuiskomt uit school en ze geven geen begeleiding op de momenten dat hij nodig heeft.
Dit kan niet ingepland worden en flexibel zijn ze al helemaal niet.
Vorig jaar  mijn been gebroken, mevrouw u heeft code 20 dus mag ik geen kopje koffie maken en ook de douche opruimen alleen aankleden en douchen….Dit is geen zorg meer dit is geen mensen werk meer maar gewoon werk waar je geld mee verdient net als een secretaresse een brief typt.

Gelukkig zijn er nog thuiszorg medewerkers die wel met zorg en liefde werken maar het wordt hen erg moeilijk gemaakt en velen houden het voor gezien.

En n u terug naar Merkel en Sarkozy, waarom is deze ontwikkeling zorgelijk?
Als zij moeten oordelen over hoeveel geld wij als “provincie” Nederland mogen uitgeven hoe willen ze dan met een hart kijken naar onze cultuur?
Het is makkelijker als een overheid verder weg staat van de mensen en de gewoonten om voor ons volk belangrijke zaken te schrappen.
Net als bij het PGB snappen de regeerders niet hoe het werkelijk gaat en meer geld kost als het wordt afgeschaft.

Dus vanuit Europa, in een mooi kantoor (wat ook regelmatig van Brussel naar Straatsburg verhuist )
Zit Merkel, en is ze President van de economische regering geworden die bepaald waar de onderdeeltjes van Europa hun geld aan uit mogen geven.
Dan krijgt de Anne frank stichting of andere 40-45 stichtingen en herdenkings comités geen funding meer, is niet meer nodig, is allang voorbij toch?

Of voor een aantal gebouwen in de monumenten zorg hoeft ook niks meer gegeven te worden kan er wel af en nieuw gebouwd, mooi terrein om het nationale provincie huis te bouwen voor de Provincie Nederland. Ergens tussen Baarn en Soest staat nog zo’n oud gebouw…..
Ja, een nationaal Museum kunnen we vergeten dat geld is naar Griekenland gegaan en daar hadden wij het bijzondere paleis toch mooi voor kunnen verbouwen.

Natuurlijk is het fijn als je als volkeren samen kunt gaan en samen kunt leven, en dat zal ook in de toekomst gebeuren maar de kunst is om dit te doen met daarin van ieders volk zijn gebruiken en gewoonten te behouden.
Al eeuwen wordt dat gedaan, we mengen ons onder elkaar en als we elkaars gewoonten, rituelen afnemen neem je een stukje van de ziel van het volk af en dat is niet de bedoeling.

Elkaar respecteren juist met de speciale kenmerken van je eigen mensen, en heel belangrijk is het respect opbrengen voor de gewoonten en rituelen van een ander.

Denk erom lieve mensen dat nu er een begin wordt gemaakt van de totale controle van de overheden, dit kunnen we toch niet toestaan?

Wat kun je doen?
In jouw positieve energie blijven,
Ja, ik schrijf wel over negatieve zaken die er gebeuren maar het is de bedoeling om je wakker te maken, zodat je bewust gaat nadenken over wat er gebeurt want het heeft nu nog geen invloed maar morgen wel.
Kijk eens terug naar 5 of 10 jaar geleden hoe werden we toen gecontroleerd en 30 jaar terug.

We staan nu aan het begin van de nacht van de 5de nacht in de negende golf van de Maya kalender,
Op www.niburu.nl staat een goede vertaling van de energie die deze nacht met zich meebrengt.

Wat ik jullie vraag is om liefde te sturen naar de aarde want we zitten in mega transformaties.
Iedere dag een mooie kaars aansteken voor moeder aarde, eentje voor de mensen en eentje voor jezelf dat je in een zuil van licht mag blijven en een lampje kan zijn voor iedereen in deze donker wordende wereld.
Geef jezelf ook de kracht van liefde zodat je jouw medemens genade kunt geven om met mededogen te kijken naar de gebeurtenissen in de wereld van vandaag.
Hou vast aan de gedachte dat alles nieuw word, we moeten door deze duistere tijd heen en dan komen we met ons allen aan bij de dageraad die echt wel gaat gloren aan de horizon al kan het zijn dat de zon in het zuidwesten gaat opkomen.

Vandaag zag ik 2 bijzondere fragmenten op tv, het eerste was dat de bever in de Flevopolder  zijn plek heeft gevonden, de condities zijn goed, het eten is goed en de omstandigheden zijn ideaal voor de bever die vanaf 1826 uit Nederland verdwenen was.
Het tweede zag ik net,
Een reportage uit Japan waar herdacht wordt dat de voorouders overleden zijn en in deze nacht weer herenigd zijn met de levenden.
Monniken schrijven namen op houten plankjes die daarna verbrand worden op www.nos.nl kun je het zien beide reportages.

Kijk met je ogen open en luister met je hart naar de energie die wij mensen uitgeven en maak met de gedachten een mooie wereld.
Alleen zo kunnen we samen een licht laten schijnen in de aarde die we als moeder moeten eren en respecteren.

Klaske Goedhart
18 augustus 2011

Twitter : Lumeriaklaske
Ik schrijf vaak kleine commentaren of inzichten of retweet interessante stukjes van anderen.
Zoals afgelopen week Mitch Battros  http://www.earthchangesmedia.com/ die vertelde over de zonnestormen, 3 achterelkaar.
Of Gea met de Engelse versie van Callemans 5de nacht.
Maar ook vertel ik soms even dat ik een bijzondere maan zie, of dat er iets leuks gebeurt.

Wees bewust en wordt wakker.
Klaske




Geen opmerkingen:

Een reactie posten