dinsdag 20 september 2011

De trein gaat verder op 2 sporen



Vandaag gaan we verder met de uitleg van de reis waar we nu in zitten,
Gister vertelde ik jullie over de stoomtrein en de machinisten en passagiers.
Vandaag komen we op onze reis wissels tegen.

We zijn al een aantal stations tegen gekomen waar we even konden rusten en waar we op adem konden komen, dit symboliseert de rustige tijden die we hebben meegemaakt in de roerige jaren van het recente verleden.

De reis gaat nu verder en straks moet de machinist en de bewakers van de sporen een keuze maken welk spoor wij mensen in de trein gaan volgen.
Ieder spoor wat in het vooruitschiet ligt heeft voor en na delen en de keuze van welk spoor is pas op het allerlaatste moment te maken.

Onze aarde is een hele bijzondere planeet, niet alleen omdat de structuur van de aarde zo mooi en levensvatbaar is ook omdat er een aantal kosmische wetten heersen die ergens anders in het universum maar zeer zelden voorkomt.

We hebben een tijd die niet voorkomt op deze manier in de andere universums en we hebben een eigen vrije keuze, dat betekend dat zelfs God en zijn beschermers niet hun wil kunnen opleggen, dus niet uw wil in de zin van God zal geschieden maar uw wil zal geschieden en dat is een hele klus want soms is de wens van de wil wat anders dan de uitvoering van de wens.  Ja een nadenkertje…

Maar goed we zijn nu aangekomen op een moment in tijd waarin alle profetieën waarheid worden, door het enorme lichtwerk wat wij mensen hier aan het doen zijn hebben we al bereikt dat een aantal rampen zich niet hebben voltrokken. Gelukkig maar en dat sterkt de wil om met ons alles als leger van licht en liefde samen verder te gaan en de hoop voor de mensen te bewaren en het licht uit onze harten te laten stralen ook al is het nog no moeilijk, eenzaam en soms zelfs diep teleurstellend wat we doen.
Alles heeft een reden dus ook de momenten waarop we niet begrepen worden maar we erop mogen vertrouwen dat de liefde en het licht wat jij uitstraalt voldoende is om een lichtje in de zielen van de mensen te laten stralen. Of juist voor de aarde, de dieren en de atmosfeer.

2 sporen, we komen op een wissel, de ZETA’s die Nancy Lieder als vertolker hebben maar die aan vele de berichten doorgeven hebben verteld dat er 7 van 10 scenario’s kunnen volgen en dit hebben ze al vele jaren geleden verteld.
Er zijn gelukkig al een aantal scenario’s die niet meer relevant zijn en eigenlijk zijn er 2 overgebleven, vandaar dat we op punt staan om te kiezen welke van de 2 overgebleven sporen we kunnen gaan volgen.

Er wordt me wel eens gevraagd waarom ik kan vertellen dat de wereld op de kop komt te staan, geen internet, electra of geld meer in de vorm die we nu kennen en toch een nieuwe website laat bouwen. Of vertel over de plannen die we maken over de verbouwing van ons huis en de zorg van onze zoon.
Goh, en gelijktijdig vertel je in bijna één adem dat we een noodpakket moeten gaan aanschaffen en we ons moeten voorbereiden op wat komen gaat.
Leg dat eens uit zeggen mensen,

Welnu de uitleg:

De trein onze aarde gaat haar normale pad, maar om haar heen gebeuren een aantal zaken die zeer zelden in ons gedeelte van het universum plaatsvinden.
Alles heeft een cyclus en daar draait het om.

We weten dat iedere maand er een nieuw sterrenbeeld de energie verandert en dat in een weegschaal tijd de energie weer gebalanceerd wordt en in de waterman maand je nieuwe plannen gaat ontwikkelen.
Dit is een snelle cyclus en we hebben ook zeer lange cyclussen en die hebben de maya wijzen in de kalender vastgesteld. Die hele oude lange cyclus loopt 28 oktober af, en met het aflopen moeten we kiezen welke kant we op gaan in de toekomst.

Vroeger vertelde mijn vader ons uit de bijbel en over de Bruid en Israël en de  maan aan haar voeten en de kroon op haar hoofd met barensweeën, geen idee wat er mee bedoeld werd.
Tot nu.
De zon staat samen op één lijn in het sterrenbeeld maagd, in haar buik zien we Venus en gevolgd door Saturnus (Cronos symbool)  wanneer de maan aan haar voeten is zal de geboorte plaats vinden.
Dit is bijna 2000 jaar geleden voorspeld in de Bijbel, en nu zien we dit in ons uitspansel.
Tijdens de baring zal het drie dagen verduistert zijn, op school leerden we het gezang 300 en ik vond het zo’n mooi gezang zal even de tekst toevoegen dan kun je mee lezen.
Even een link: http://bit.ly/nSmqpR

Via deze link meer over de Bijbelse profetieën  http://bit.ly/q6JI49
 Elenin de comeet is in één baan met de aarde en de zon en zou dus voor de duisternis kunnen zorgen als ze groot genoeg is.
Maar omdat NASA ons geen goede informatie geeft en wat we wel mogen weten is dat er een satelliet uit de lucht komt vallen en dat er tot 2 november maar 2 mensen in het ISS station aanwezig zijn.

Dus dit zijn een aantal waarheden die we kunnen checken en kunnen volgen, wat betekend het nu? Want als de sterren en de planeten op één lijn staan hoeft nog niet zoveel commotie te veroorzaken, we weten dat bepaalde emoties opspelen en dat er soms samenstand van planeten oorlogen gewonnen en verloren worden.
Dus wat maakt dit anders?
De comeet wordt vergezeld door nog 2 cometen namelijk Levy en Honda en de zon is in zijn cyclus op weg om weer krachtiger en feller te worden.
De cometen zorgen ervoor dat alles versterkt word en omdat deze hemellichamen een structuur hebben die de magnetische velden van de aarde en de zon en maan beïnvloeden.

Hierdoor ontstaan de vele aardbevingen die we dit jaar al hebben gehad en kunnen we dit weekend ook zware aardbevingen verwachten.
Het weer is erg vreemd en soms ziet de lucht er onwaarschijnlijk raar uit.

Het is in beide sporen zo dat het klimaat op de aarde zeer ingrijpend gaat veranderen, de maan en de zon komen op andere momenten op en dat komt omdat de aarde veranderd is ten opzichte van de hemellichamen en de maan op zich ook van positie veranderd is.
Dus kort samengevat.

Spoor 1
De trein gaat door, komen in winterse gebieden terecht die ons zeer vroeg in het jaar al gaat verblijden met sneeuw en die lang zal duren, de seizoen veranderen en zorgen ervoor dat alles in de war is met name voor de land en tuinbouw.
Maatschappelijk en economisch zal er een zeer zware tijd aanbreken waarbij in vele landen grote protesten zullen plaats vinden maar waar geen beelden van worden getoond er zal meer en meer censuur komen op de toestand in de wereld zoals die werkelijk is.
Groente en fruit en granen gaat erg zeldzaam worden mede omdat vervoer niet meer te bekostigen is en men gedwongen is om vanuit de eigen maatschappij/samenleving in de behoeften van dagelijkse benodigdheden te voorzien, brood, vlees en water.
Men zal steeds meer je eigen boontjes moeten doppen en in je zorg moeten voorzien.
Electra en brandstofvoorzieningen komen op de “bon”.
We worden allemaal gescand en kunnen niks doen zonder streepjescode.

Spoor 2
Elenin of Nibiru veroorzaken wel de fysieke veranderingen op de aarde en de aarde zal er na de komende 6-8 weken compleet anders uitzien.
De sociale en economische structuren zijn verdwenen en alles moet weer opnieuw worden opgebouwd.
Electra is niet meer voorhanden en mensen moet zelf zorgdragen voor je gezondheid en welzijn.
We hebben 3 dagen van duisternis en de straling die vrijkomt zal velen nog treffen omdat deze onzichtbaar maar zeer schadelijk is.


Heel kort even uitgelegd.

Waar kunnen we op letten?

Wat gaan wereldleiders doen? Waar gaan ze heen?
Wat gebeurt er in de lucht, de wolken vogels?
Heb je de vogels al in grote getale zien vertrekken? Nee?
Klopt ze zijn al in juli augustus begonnen met vertrek.
Vogel en vis sterfte en dieren die totaal de weg kwijt zijn.

Let op je kompas of andere apparaten die met magnetisme werken.


Nu rijd de trein en God en zijn helpers zou je kunnen voorstellen dat die in de controle kamer van de spoorwegbeveiliging zitten en pas op het laatste moment de wissels kunnen bedienen.
Pas wanneer de hemel vrij is van gevaar en de mensen zien dat zij degenen zijn die vanuit het licht en de onvoorwaardelijke liefde de trein naar een veilige haven kunnen loodsen.

Help jij mee?
Kom met je hoofd uit het zand, zie de werkelijkheid onder ogen en besluit om als een kanaal van licht te dienen.

Samen staan we sterk en kunnen we de ellende verzachten door liefde en harmonie te vragen.
God, of allah of hoe je de grote energie wilt noemen zal genadig zijn omdat hij pure liefde is maar we moeten door deze evolutie heen om verder te komen op ons pad van ascencie.
Dit is waarom we zo vaak hierop aarde zijn terug gekeerd, zoveel geleerd hebben weer naar onze hemelse thuishaven zijn gegaan om weer een nieuwe reis te maken en ervoor te zorgen dat we in deze speciale tijd ons stukje van de reis samen met jou kunnen maken.

Er zullen mensen weer naar ons hemelse huis gaan, en er gaan mensen blijven om de aarde weer op te bouwen samen met de helpers uit alle delen van het universum.

Want op spoor 1 en 2 zullen op het volgende perron de helpers staan uit verre delen van het universum, ze hebben een lange reis achter de rug en sommigen staan al 120 jaar klaar om te helpen en voorbereidingen te treffen voor deze tijd.
Anderen zijn recenter gekomen en er zijn nog steeds aankomsten van leden van de hemelse vergadering die ons helpen.
Ja, de schepen zullen we echt zien vliegen, de wezens engelen en lichtwezens en ook de meer menselijke wezens zullen samen met ons naar een betere aarde toewerken.
Verwelkom ze en wees niet bang.

Kijk ook naar dit artikel:

Ook heb ik vandaag 20-09-11 een nieuwe videoblog geplaatst op mijn youtube kanaal

Ik wens jullie veel wijsheid en licht.

Klaske Goedhart * Lumeria
www.lumeria.nl
20-09-2011










1 opmerking:

  1. Hoi Klaske,
    ook ik heb hier vreemde dingen opgemerkt.
    honden die avonds gaan blaffen .
    katten die ook raar doen.
    vogels die normaal in de avond in de boom zitten , vliegen nu nog rond met veel gekwetter.
    de ganzen heb ik juli al zien overvliegen.
    wolken die continu voor de zon hangen.
    en de energie is anders.
    lijkt alsof die zwaarder is.
    groetjes bianca

    BeantwoordenVerwijderen