zaterdag 15 oktober 2011

Occupy Nederland en chemtrails



Occupy, een beweging als modern verzet


Hallo allemaal,

Toch maar even een bericht maken ondanks een familie weekend,
Soms kunnen we niet om nieuws berichten heen en is het nodig dat er even een blog komt.
Gelukkig zijn ze al wat gewend in mijn gezin en weten ze hoe belangrijk dit is voor ons allemaal.

Occupy, wat een heerlijkheid om te zien hoe mensen zich verenigen, samen komen en vredig protesteren, natuurlijk kan je verwachten dat hier en daar er een verhitting van de gemoederen zijn zoals in Rome, de temperament volle Italianen die al zoveel economische problemen hebben om mee te worstelen zien hoe de beweging vreedzaam een punt kan maken maar een karakter haal je niet uit de mensen en de ene bevolkings groep gaat anders met emoties om dan de andere.

En dat maakt ons mensen zo uniek en mooi.

In Nederland  was vandaag ook de aftrap van de nieuwe beweging, het zal even worstelen zijn om in ons poldermodel dit toe te laten, nog altijd denken we met overleg en samenspraak de veranderingen te kunnen bewerkstelligen maar helaas zal dit een verloren debat zijn, als er al een debat komt.

Het is klaar met praten, jullie hebben gezien hoe de “heren” werken aan een nieuw dictatoriaal Europa, ze willen met het voetvolk niet praten of discussiëren er moet gewoon geluisterd worden.
Gelukkig zijn wij in Nederland een volhardend volk en kunnen we niet tegen onrecht, en zijn we calvinistisch dus bezuinigingen zijn voor ons meer een oplossing dan een drastische verandering van levens instelling.
Wat begon in de Arabische Lente komt nu tot een verhitte herfst in vele landen, meestal op het noordelijk halfrond en dit heb ik bedoeld in de vorige blogs, we ontkomen niet aan de veranderingen.
Alleen het Noordelijk halfrond heeft meer maatschappelijke, sociale en economische strijd en het zuidelijk halfrond wordt veel meer getroffen door de natuur invloeden door de krachten van buiten onze atmosfeer en de connectie met de kern van de aarde die aan het verschuiven en veranderen is.
De aardbevingen, overstromingen, landverschuivingen en hongersnood en meer rampen zijn aan de orde van de dag alleen wordt niet alle nieuws ook gebracht via de televisie.
Wel via het Internet en met name Twitter is een goede brons van informatie, omdat dit door de mensen op de vloer zelf vaak naar buiten wordt gebracht in plaats van de nieuwsredacties.

Wat in de Arabische lente begon in één van de centraalste gebieden op aarde en één van de oudste gebieden met de meeste oude kostbare kennis schatten waait nu uit naar allen belangrijke gebieden.
Dit is de chaos waarvan ik sprak, wij mensen wij voetvolk die het allemaal voor de hoge heren en dames moeten verdienen zien onze wereld compleet instorten en we kunnen niks doen behalve zeggen dat het anders moet.
In de VS zagen we #occupy ontstaan,  ( hekje = herkenning en groep vinden van het woord/twitter)

En dit word overgenomen door andere delen van de bevolking en andere landen, occupy, bezetten hier zit ik, hier ben ik als ik hier ben kun jij er niet zijn, dus wallstreet is het eerste toneel van occupy, we bezetten wall street want de banken bezetten onze economy en wij bezetten de straat zodat men kan zier dat het vol is, vol met emoties vol met genoeg hebben van alle ellende die de economische boeverij met zich meebrengt.
We worden wakker en zien dat de wereld een nacht merrie is.

HA ha moet even lachen….ben dit in word aan het schrijven en krijg een rood streepje dat het woord niet goed is, druk op rechtermuisknop en wat staat er om er een juist nederlands woord van te maken?

Coup

Nou zou niet verkeerd zijn, maar een coup plegen hoeft niet wel humor dat juist van occupy dit woord komt.
We willen vreedzaam en verhelderend werken aan inzicht en protest tegen de onvoorstelbare manier van handelen van de financiële macht hebbers.

Nu wordt duidelijk wie echt de macht hebben, niet de politici en de raadsleden maar de mensen die over de financiën en de economie gaan.
En vaak mensen die wij niet in de publieke media zien en herkennen, dat zijn alleen de woordvoeders.
Nu terug naar Occupy Nederland,
Vandaag begonnen en hoe zou je deze mensen onder de duim houden? Maar tegelijkertijd gebeuren er nog meer zaken, er gebeuren veel veranderingen tegelijkertijd.
Ik was zelf niet in staat een filmpje te maken zoals ik altijd doe maar heb 1 foto gemaakt.

Op www.niburu.nl en andere media kun je wel heel veel foto’s en filmpjes zien van de massa chemtrails van 14 oktober 2011, afgelopen vrijdag.
Zo erg hebben velen van ons het nog nooit gezien en we zijn al jaren met observaties bezig en vanuit vele delen van de wereld zien we beelden maar dit heb ik ook in andere hoeken van de aarde nog nooit gezien.
Vaak zagen we dat de chemtrails een raster vormden en dan vrij snel voor een dikke wolkendeken te zorgen. Maar nu bleven de rasters helder aanwezig, net na de volle maar en met een hoge druk gebied wat voor mooi helder weer zorgt.
 Dit wordt niet voor niks gedaan, met zulke mooie berichten voor het weer en met de nieuwe beweging die ondergronds al veel aanhangers kent moeten de Bilderbergers en Illuminatie wel iets gaan ondernemen.
De beweging heeft de eerste stappen gezet en zal alleen maar groter worden,
Nu wordt het verzet zichtbaar, wij komen nu uit de ondergrond en uit de schaduw vandaan en zeggen dat het genoeg is geweest.
Hoelang we dit mogen doen is onzeker, de kans is zeer aanwezig dat de overheden zeer bang zijn en naast de chemtrails om ons tot bedaren te brengen ook andere middelen gaat inzetten om ons weer stil te krijgen.
Maar net als een hooibroei, het kan ongemerkt groot worden, heet worden en dan ontbrand het tenslotte als er niks aan gedaan wordt, wij zijn op punt van ontbranden gekomen.
Maar let op, de overheid zal niet snel grotere protesten vreedzaam of niet laten plaats vinden.
Maar dit gaan we wel doen, ik ga door met schrijven en wij gaan beginnen met Occupy Nederland, als het moet in de provincies massaal op vele plaatsen tegelijk, maar we gaan door. Dat is mijn boodschap aan jullie doe mee, organiseer het in je eigen grotere of belangrijke plaats. Laat vreedzaam zien dat je niet eens bent met de ontwikkelingen, wees als Gandhi, vreedzaam maar volhardend.

De chemtrails leken niet te versmeren in de atmosfeer maar dat deed het wel, het zakte als het ware naar beneden en toen ik vandaag naar Dronten reed konden we dat aan de horizon ook goed zien, daar boven werden nieuwe chemtrails aangevuld en de lucht was smerig,
Op een gegeven moment was de lucht opgewarmd en wat de lucht doet als het warm word?
Het stijgt op en dat kom je mooi zien, de streepjes waren in soort rondingen zicht baar ook dat ze als een waaier van beneden omhoog werden geblazen met een zachte wind.
Dus we werden goed gesproeid met een bijzondere manier omdat de aloude manieren waarschijnlijk niet afdoende wijn voor ons wakkere volkje.

Nog meer bijzonderheden, de zon heeft een enorme zonnevlam uitgestoten die deze dagen de aarde bereikt, ik verwacht ook dat dit 1 van de redenen is waarom het gordijn wordt opgetrokken, en de maan was heel lang zichtbaar tegen 11.00 vanmorgen zag ik haar nog redelijk boven de horizon en vanavond heel snel om 20.00 al weer in oranje gele gloed aan de horizon verschijnen groot en met gordijntjes.
Dit terwijl de maan net na volle maan zelfs wel eens 2 weken verdween maar nu erg lang zichtbaar blijft, alsof ze in een ovale baan om de aarde draait in plaats van een rondje zoals eeuwen het geval was.
Wel een prachtig gezicht dus je mag er even heerlijk van genieten.

Ik heb een kennis die de spanning in de lucht blijft meten, en deze was afgelopen week normaal tot pulserend, en hij kon de geluiden van de ruimtelijke moederschapen wel horen.
We kunnen dan zien of Haarp aanstaat of niet.

Wat betreft onze ruimtevrienden ze zijn in de buurt maar minder op de aarde te vinden, wel zijn er velen die zich onder de mensen bevinden en eruit zien als mensen.
We worden ondersteunt te allen tijde door de ruimte vrienden, de engelen de meesters zoals meester Jezus, meester Hilarion of moeder Theresa al is zij vaak op het zuidelijk halfrond te vinden.
De opgestegen meester die je kunt aanroepen om te helpen met de occupy beweging is Koning Salamo, heerser van gerechtigheid en meester in het zien van kostbare schatten ook die van vrijheid en samenzijn.
Weten wat hij voor koning was?
Lees dan even de bijbel.

Ben je niet in staat om een occupy bijeenkomst bij te wonen maar wil je wel wat doen?
Ga dan iedere avond om 2011 zitten en stuur energie naar de mensen die wel er heen gaan of verblijven in tenten, steek een zacht blauwe kaars aan voor vrede, en manifesteer in je eigen energie de verzets energie om de wereld te helpen veranderen in een betere blije wereld zonder geldelijke middelen of met een meer eerlijker systeem.
Doe het zoals het nog kan en we dit nog in ons democratische recht mogen doen, neem dit recht want dat is jou en mijn plicht voor de actie tot harmonie en verandering van de tijd van leven in het hier en nu.

OCCUPY the world maar begin in je eigen wereld.



Liefdevolle ondersteunende groet
Lumeria
Klaske Goedhart
15 oktober 2011

 En toen zette ik de foto's van vanmiddag op de computer en zag dit... Biddinghuizen 17.17

Biddinghuizen 17.17

binnen enkele seconden na elkaar gemaakt 17.17


Dronten 10.30 15102011
 15102011 10.30












Geen opmerkingen:

Een reactie posten