vrijdag 14 december 2012

Wat is er aan de hand in de lucht boven Friesland?

Wat is er aan de hand in de lucht boven Friesland?: Aan het begin van deze week zijn in Sneek en de wijde omgeving trillingen waargenomen. Van Dokkum tot Heerenveen zeiden mensen een soort aardbeving te voelen en een donderend geluid te horen.


En nog een extra verzoek van mij:


Lieve Mensen,
Zoals jullie weten is het bestaan van UFO's voor mij een feit, en weten we dat er vele ruimteschepen onze aarde aandoen en ons helpen in de transformatie naar de nieuwe tijd.
Heel aards is het om buiten waar te nemen dat er ufo's zijn en jullie hebben hiervan ook foto's kunnen zien.
Anton Teuben van Niburu heeft mij vanmorgen gebeld nadat we eerder deze week contact hadden over de trilling die we hebben waargenomen.
Hij heeft een verzoek aan ons allemaal om de ufo's en andere waarnemingen die we hebben in een mail te schrijven en naar Wilbert Elting van de Leeuwarder Courant te sturen, Wilbert weet ervan!

Heb jij waarnemingen in de lucht gezien en wil je dit vertellen?
Schrijf het dan op.
ook veranderingen die je ziet aan de zon, maan en de sterrenbeelden kun je vermelden of andere die voor jou belangrijk zijn.

Er gebeurt in de atmosfeer heel erg veel en je kunt de gebeurtenissen met elkaar verbinden, vorige week boven Uitgeest 2 vliegtuigen bijna opelkaar, maandag boven Duitsland 2 straaljagers bijna opelkaar en de bultrug die gestrand is en de trilling die er geweest is, deze combinatie is een compleet plaatje dat er in de atmosfeer het een en ander aan de hand is.
De 121212 energie heeft veel open gezet en dit gaat nog door.... hou je rustig en wees alert kunnen mooie positieve veranderingen komen.

Helpt mee om zoveel mogelijk meldingen te rapporteren want er zijn zoveel luchtbeweging en het aangetoond dat het niet alleen aardse vliegtuigen zijn
Heb je vragen dan kun je me mailen liever niet bellen want het is enorm druk en mailen kan ik lezen op mijn tijd.
Lieve mensen helpt mee en mail alle omstandigheden vreemde voorvallen chemtrails, naar Wilbert Elting, Hij is ook op Facebook. dus zoek hem
Liefdevolle Groet 
Klaske Goedhart

@WilbertElting op twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten